Gra Naruto
Ide sobie przez las nagle usłyszałem szept w krzakach pomyślałem ze coś sie tam na mnie czaj patrze a tam zajączek wybiega 'uff' a tu nagle wróg nie wiadomo skąd pojawia się i rzuca we mnie Shurkienem robie unik i uzywam podział cieni (-30 chakra) atakuje go z każdej strony lecz wróg obronił się atak poszedł na marne postanowiłem użyć ransengam (-60 charka) trafiam wroga z zaskoczenia i wygrywam pojedynek
Zainteresowany
z nienacka zza tych krzków wyskakuje ja, wystrzszyłeś się ?? - kieruje te słowa do ciebie a ty na to ??
Ojej znowu będe musiał ci skopać tyłek jeszcze ci mało ^^ to było w stylu naruto
Zainteresowany
Jesteś głupce, - kieruje groźne słowa w twoim kierunku - znowu się spotykamy, tym razem przewaga jest po mojej stronie... ;] - i groźnie się odwróciłem aż było słychać mój wielki miecz.
nigdy się nie poddam ! dociekliwe spojrzenie
lepiej odrazu idź do swojej wioski bo tutaj długo nie posiedzisz !
Zainteresowany
ale ty jesteś zaślepiały.... - odpowiadam szederczo się śmiejąc - spójrz na to - i wyciągam przepóstke do twojej wioski.
to ci nie przejdzie hehe (zadwijl z ciebie) nigdy nie uda ci sie wejść do wioski nie dopuszcze do tego !
Zainteresowany
wcale nie musisz, zgniótł bym cię jak robaka, Jutsu ukrycia we mgle - unosi się bardzo gęsta mgła nic nie widzisz...
Masowy podział cieni,"szukamy"
i tak cie znajde ta mgła nie zaślepi moich klonów i rozwalę cie na kwaśne jabłko
wkraczam ja używam stylu liścia i oboje leżycie w szpitalu ;] zamykam temat.